Go to Top

Ledhejseporte

ledhejse2   ledhejse1

Ledhejseporten er installeret direkte bag indkørslens åbning og på grund af den lodrette åbning og vinkelrette glidning af elementerne optager porten ingen plads foran rummet og tillader brug af hele rummets dybde.

Den ideelle løsning for den isolerede garage Paneler med passende tykkelser, isoleret med skum (1) såvel som tætningslister langs portens kanter (3) sikre
en god termisk isolering og lydisolering af rummet. Den gennemsnitlige varme koefficient for UniPro ledhejseporten er på niveauet Uk = 1,0 W/m² x K. Bundtætningslisten slutter tæt og minimere muligheden for indtrængning af udefrakommende støv og vand.

ledhejse4   ledhejse3

Sikkerhed er i højsædet

Vores ledhejseporte er designet således at de er sikre at betjene. For det første er portens paneler forsynet med beskyttelse mod klemning af fingre så porten kan åbnes og lukkes uden problemer, simpel berøring bevæger panelerne selv om de er tætsiddende. For det andet er porten forsynet med fjedre i skinnerne i hele åbningens længde og for det tredje er porten forsynet med sikkerhedsbremse og fotoceller.

Elementtyper

Portene kan være produceret af stål elementer, med presset struktur: vandret udaf (A) eller sænkede (B). Den specielle ledhejseport udgave med gylden ege farve (C,D) giver karakter til huse med traditionelt design.

ledhejser7