Go to Top

Rulleporte

Takket være dens konstruktion, lodrette skinner og fravær af vandrette skinner kan BR-100 rulleporten installeres i næsten alle rum. Andre mekanismer kan arbejde tæt på som kraner eller lifte. Porten installeres bag åbningen, optager ingen plads foran eller i bygningen hvor kun 600 [mm] højde over åbningen er nødvendig.

Til oplysningen af et mørkt rum anbefales glassektioner. Det kan hjælpe med at spare på energien og sikre kontrol af pladsen foran porten uden at åbne den.

rulle1   rulle2   rulle3

En effektiv og lydsvag port sikres ved glideskinnerne som er udstyret med side-slips og børster (1) og en lydsvag tre-faset kompakt motor. Derudover er aluminium sektionerne forsynet med specielle formet konsoller (3) og plastik ringe (2) på akslen, hvorfor porten er lydsvag og komfortabel

Foropvarmede haller og rum

Aluminiumssektionerne, som porten består af, er fyldt ud med polyuretan skum for at sikre en god
isolation. Portene er yderligere forsynet med tætningslister på alle kanter.

rulle4   rulle6

Automatisk port
Rulleporte er en automatisk port forsynet med en tre-faset kompakt motor med styringsboks. Motorenheden er designet for intensiv brug udstyret med et aksel kontakt kontrolsystem og bevæger sig langs skinnerne sammen med akslen. På grund af den modulære opbygning af styringen kan funktionerne udvides med ekstraudstyr som kodelås, magnetisk kort scanner og fjernbetjening.

Sikkerheden ved portens brug er garanteret som ved ledhejseporten, ved en optik hjørne sikkerhedsliste installeret på den nederste sektion og signallampe, som indikerer at porten er sat i bevægelse. Derudover er porten forsynet med et håndsving for nødåbning og et system af hager som hindre porten i at rulle ned. “Op-stop-ned” kontakt monteret på væggen sikre en let og effektiv håndtering af porten og dens bevægelser er altid under kontrol.

rulle7   rulle8