Go to Top

Rulleporte

Funktionel løsning

Først og fremmest spares der plads. Den nødvendige plads for at installere og bruge en rulleport er reduceret til det absolutte minimum. Takket være den kompakte konstruktion (porten ruller lodret op og ned og der er ingen vandrette glideskinner) er dette den perfekte løsning for den lille garage eller
hvor man bare ønsker at udnytte garagens rum optimalt.

rulleport2    rulleport1

For det andet har porten intet bundstykke. Den nedre tætningsliste (1) slutter tæt til guver og sikre en god isolering af rummet og hindre indtrængning af vand og støv. For det tredje er porten forsynet med et håndsving (3) for nødåbning hvis strømmen skulle svigte.

Inviter lyset indenfor

Hvis garagen er uden vinduer vil det være værd at overveje tilgang af naturligt lys. Rulleportene forsynes med glaspaneler så naturligt nys kan komme ind i garagen.

rulleport3   rulleport4

Let og stille

Vi garantere en let og lydsvag betjening af porten på grund af børsterne i glideskinnerne og de specielt design

rulleport7   rulleport8

Afstandsprofilerne (3) sikre nødvendig afstand mellem elementerne når døren betjenes. Top børste tætningsliste (4)

Standardudgaven kan suppleres med automatisk fjernkontrol

Rulleporten er i sin standardudgave udstyret med en kompakt motor med intern og ekstern nøgle betjent korrekt. Som ekstraudstyr kan der leveres et automatisk kontrol system så porten kan åbnes og lukkes via fjernstyring. Et let tryk med fingeren og døren åbner let og lydsvagt.

Sikkerhed
Ved hjælp af fotoceller og sikkerhedsbremse er porten sikker under brug. Også ved fjernbetjente porte beskytter den kodede fjernbetjening dig og dit hjem mod indtrængning af fremmede.

rulleport6   rulleport10

Varmt og stille inde i garagen

Aluminiumspanelerne er fyldt med polyuretan skum (6) og gummitætningslisterne (1), (5) på alle sider af porten sikre varme- og lydisolering af garagen.

rulleport9
Underste tætningsliste (1)
PVC bånd og børstelister i glideskinnerne (5)
Samlingssektion (6)