Garageporte i Viborg, Aalborg og resten af Nordjylland

Vores  garageporte kan passe til enhver garage som du bygger eller renoverer.
Du behøver ikke at tilpasse garagens åbning for porten, men kan ganske simpelt bestille en port i det mål som passer dig og den vil blive produceret i nøjagtig de mål der måtte ønskes. Dertil kommer at der kan installeres ledhejse- og rulleporte i garager med utypiske former eller åbninger.

Naturligvis for mange år

Kvaliteten af materialerne garanterer langtidsholdbarhed. I ledhejseportene er alle komponenter lavet af galvaniserede stål (paneler). Rulleportene er produceret af den bedste aluminiums kvalitet som gør materialet modstandsdygtig mod udefrakommende faktorer. Vippeportenes rammer er skruet sammen og alle stålelementer dækket med et zinklag for et zinklag for at eliminere rust hvor det normalt ofte forekommer.

 

Vi laver garageporte for kunder i Viborg, Thisted, Pandrup, Aalborg, Aabybro og resten af Nordjylland.

Ring og få en
uforpligtende snak

 20 95 79 56

Du kan også sende en besked, så kontakter vi dig.

hCaptcha

Ledhejseporte

Ledhejseporten er installeret direkte bag indkørslens åbning og på grund af den lodrette åbning og vinkelrette glidning af elementerne optager porten ingen plads foran rummet og tillader brug af hele rummets dybde.

Den ideelle løsning for den isolerede garage, er paneler med passende tykkelser, isoleret med skum såvel som tætningslister langs portens kanter der sikrer en god termisk isolering og lydisolering af rummet. Den gennemsnitlige varme koefficient for UniPro ledhejseporten er på niveauet Uk = 1,0 W/m² x K.

Bundtætningslisten slutter tæt og minimere muligheden for indtrængning af udefrakommende støv og vand.

Sikkerhed er i højsædet

Vores ledhejseporte er designet således at de er sikre at betjene. For det første er portens paneler forsynet med beskyttelse mod klemning af fingre så porten kan åbnes og lukkes uden problemer, simpel berøring bevæger panelerne selv om de er tætsiddende.

 

For det andet er porten forsynet med fjedre i skinnerne i hele åbningens længde og for det tredje er porten forsynet med sikkerhedsbremse og fotoceller.

Elementtyper

Portene kan være produceret af stål elementer, med presset struktur: vandret ud af eller sænkede. Den specielle ledhejseport udgave med gylden ege farve giver karakter til huse med traditionelt design.

Rulleporte

Funktionel løsning

Først og fremmest spares der plads. Den nødvendige plads for at installere og bruge en rulleport er reduceret til det absolutte minimum. Takket være den kompakte konstruktion (porten ruller lodret op og ned og der er ingen vandrette glideskinner) er dette den perfekte løsning for den lille garage eller
hvor man bare ønsker at udnytte garagens rum optimalt.

For det andet har porten intet bundstykke. Den nedre tætningsliste slutter tæt til guver og sikre en god isolering af rummet og hindre indtrængning af vand og støv. For det tredje er porten forsynet med et håndsving for nødåbning hvis strømmen skulle svigte.

Inviter lyset indenfor

Hvis garagen er uden vinduer vil det være værd at overveje tilgang af naturligt lys. Rulleportene forsynes med glaspaneler så naturligt nys kan komme ind i garagen.

Let og stille
Vi kan garantere en let og lydsvag betjening af porten på grund af børsterne i glideskinnerne og de specielt design. Afstandsprofilerne sikrer nødvendig afstand mellem elementerne når døren betjenes.

Standardudgaven kan suppleres med automatisk fjernkontrol. Rulleporten er i sin standardudgave udstyret med en kompakt motor med intern og ekstern nøgle betjent korrekt.
Som ekstraudstyr kan der leveres et automatisk kontrol system så porten kan åbnes og lukkes via fjernstyring. Et let tryk med fingeren og døren åbner let og lydsvagt.

Vippeporte

Gennemprøvet løsning
Vores vippeporte rummer en række fordele.
Den fundamentale er en moderne, stabil og holdbar konstruktion som sikre en behagelig og sikker betjening.

Let at betjene
Vi har gjort vort bedste for at døren kan åbnes lettest muligt. Dette først og fremmest ved specielt udvalgte fjedre som giver en fleksibel betjening af porten. Sættet med 3 fjedre beskyttet af en afskærmning sikrer en effektiv bevægelse af porten. To-punks snaplåsen garantere at døren bliver låst. Porten kan ikke blokere og den lette bevægelse er garanteret af de automatiske justerbare hjul.

Hurtig og billig løsning

Hvis der ønskes en hurtig og billig løsning, tilbyder vi portene i typiske dimensioner og med standardudstyr. Vores NOVUM port er den billigste vippeport af denne type på markedet.

Den isolerede port er en løsning som betaler sig. Huset mister ikke varme og der spares penge.