Industriporte i Viborg, Aalborg og resten af Nordjylland

De solide materialer garanterer lang tids brugbarhed.
Alle konstruktionselementer på ledhejseportene er lavet af galvaniseret stål (glideskinner, samlingselementer) eller galvaniseret og malet stål (sektionerne).
Rulleportene er produceret af aluminium i høj kvalitet – rustresistens materiale.

Ekstraudstyr

Afhængig af kundens ønsker kan ledhejseportene udstyres med en servicedør (med eller uden selvlukkende lås) som tillader at man kan komme ind i bygningen uden at åbne porten. Det anbefales at installere porte med stål-glas eller aluminium-glas sektioner ved mørkerum, idet det dels giver lys til rummet og tillader kontrol af arealet foran porten før åbning. Portene kan også forsynes med en udstødningsåbning eller forbrændingsventilation.

 

Vi laver industriporte for kunder i Viborg, Thisted, Pandrup, Aalborg, Åbybro og resten af Nordjylland.

Ring og få en
uforpligtende snak

 20 95 79 56

Du kan også sende en besked, så kontakter vi dig.

hCaptcha

Ledhejseporte

MakroPro og MakroPro Alu indhejseporte er en moderne løsning for industri, lagerhuse og værksteder.

Solid, driftsikker og varm port
Ledhejseporten er produceret af galvaniserede stålelementer. Portsektionerne er af 40 [mm] tykke sektioner udfyldt med polyuretan skum. Flerlags stålformen garanterer en god og stabil befæstigelse til hængslerne.

Den gennemsnitlige varme koefficient for MakroPro ledhejseportene er Uk = 1,0 W/m³. Dette sikre en god isolering og porten er yderligere udstyret med
tætningslister på alle frie sider. Bundlisten sikre yderligere tæthed selv mod ujævne gulve.

Sektionstyper
Ledhejseportenes fløje kan leveres med følgende sektioner:

  • Stålfyldning
  • Stål og glas
  • Aluminium og glas

RAL farver
Vi tilbyder 8 attraktive standardfarver til ledhejseporte.

Behagelig betjening

Ledhejseportene kan åbnes manuelt, ved hjælp af kæde eller snor (kun op til 9 m² store porte) eller kompakt motor med “op-stop-ned” via kontakt eller fjernbetjening. Motoren er udstyret med kædetransmission som gør det muligt at åbne porten hvis strømmen svigter. Motorenheden er designet for intensiv brug og kan forbindes med andre systemer som skal arbejde sammen med porten (f.eks. automatisk vask). Motoren kan også forsynes med forskellige sikkerhedssystemer.

 

Tilpasning til kundens behov
Ledhejseportene kan installeres i næsten alle bygninger og miljøer. Flere typer skinner, muliggør tilpasningen af porten til bygningens forskellige krav.

Sikkerhed

Alle MakroPro og MakroPro Alu porte er udstyret med to systemer der sikre at porten ikke falder uventet ned. Beskyttelse mod kædebrud og beskyttelse mod fjedrebrud.

Ekstraudstyr kan inkludere fotoceller som respondere til bevægelser i portåbningen når porten lukker (mulighed for fjernbetjening). Hvis den infrarøde stråle bliver brudt stopper porten og åbner igen.

 

Ekstraudstyr
Afhængig af kundens ønsker kan ledhejseportene udstyres med en servicedør (med eller uden selvlukkende lås) som tillader at man kan komme ind i bygningen uden at åbne porten. Det anbefales at installere porte med stål -glas eller aluminium -glas sektioner ved mørke rum, idet det dels giver lys til rummet og tillader kontrol af arealet foran porten før åbning. Portene kan også forsynes med en udstødningsåbning eller forbrændings ventilation.

Rulleporte

Takket være dens konstruktion, lodrette skinner og fravær af vandrette skinner kan BR-100 rulleporten installeres i næsten alle rum. Andre mekanismer kan arbejde tæt på som kraner eller lifte. Porten installeres bag åbningen, optager ingen plads foran eller i bygningen hvor kun 600 [mm] højde over åbningen er nødvendig.

Til oplysningen af et mørkt rum anbefales glassektioner. Det kan hjælpe med at spare på energien og sikre kontrol af pladsen foran porten uden at åbne den.

En effektiv og lydsvag port sikres ved glideskinnerne som er udstyret med side-slips og børster (1) og en lydsvag tre-faset kompakt motor. Derudover er aluminium sektionerne forsynet med specielle formet konsoller (3) og plastik ringe (2) på akslen, hvorfor porten er lydsvag og komfortabel

Foropvarmede haller og rum
Aluminiumssektionerne, som porten består af, er fyldt ud med polyuretan skum for at sikre en god
isolation. Portene er yderligere forsynet med tætningslister på alle kanter.

Automatisk port
Rulleporte er en automatisk port forsynet med en tre-faset kompakt motor med styringsboks. Motorenheden er designet for intensiv brug udstyret med et aksel kontakt kontrolsystem og bevæger sig langs skinnerne sammen med akslen. På grund af den modulære opbygning af styringen kan funktionerne udvides med ekstraudstyr som kodelås, magnetisk kort scanner og fjernbetjening.